Referanser

Jeg har smakt verdens beste tran hos sønnen min, Eivind Austad i Trondheim. Han er kokk og svært kvalitetsbevisst. Normal tran er «ikkje drikkanes» i følge ham.
Flott at det finnes småprodusenter!

– Margrethe Austad, Oslo

 

Tre dager gammel ble vår sønn operert for hjertefeil. Innsnevring i forbindelse med aortaklaffen gjør at hjertet må bruke ekstra kraft for å pumpe blodet ut i kroppen, og blodet får dermed større «fart» på turen rundt, noe som fører til større belastning på hjertet.
Under en rutinekontroll på sykehuset kommenterte den ellers fåmælte hjertelegen at vår sønns hjerte tåler denne belastninga veldig godt. Vårt hjertebarn trengte tran, og har fra fødselen av fått to store skjeer. Jeg tror ærlig og oppriktig at Havfruenes Tran har bidratt veldig til vår sønns sterke hjerte fordi ei tran som er fersk og naturlig, tas lett opp av alle kroppens celler og gjør dem smidige og fleksible. Det gjelder da også selvsagt for muskelcellene i hjertet. Vår sønn har vært først i løypa under turene i barnehage og småskole og har en utrolig energi og boltreglede. Vi har aldri sett tegn på at han har hjertefeil.

– Helga Hjorthol, Vinjeøra

 

Takk for tranen, den er helt suveren, og jeg har ikke vært forkjølet siden jeg begynte å ta den, og som operasanger er dette enormt viktig!

– Ann Helen Moen, Molde/London

 

Vesle Tor på 5 mnd synest tranen smaker «alldeles fortreffelig», han smatter og gaper og blir av og til småsint når han ikkje får meir enn sin tilmålte dose…

– Hege Håkedal, Senja

 

Jeg er imponert over hvor lite (eller rettere sagt ingenting) «transmak» det er på tranen. Det er kun konsistensen som er den samme! Jeg har aldri greid å ta tran, og sluttet med kapsler etter at jeg hadde sett et NRK program om tran for et par år siden. Nå kan hele familien spise tran med god samvittighet og med god smak!

– Krisitin Uleberg

 

Hei, hørte på Reidun Dalheim i går som pratet om oljen deres! Det må jeg si, jeg er imponert!

– Tove Iren Fure, Haugesund

 

Ingen ubehagelig smak, ingen ettersmak, og herlig å vite at det er så reint og så økologisk som mogleg! 🙂
Eg jobbar i Oikos – Økologisk Norge, og det er nett slike produkt me ønskjer å promotere. La det også ut på magasinet vårt Ren Mat si facebook-side. http://www.facebook.com/ektemat?fref=ts

– Helene Austvoll

 

Dere har et fantastisk produkt som alle over hele verden burde vite om.

– Bjørn Ringom

 

Jeg ELSKER deres tran!!! Mine forventninger var at den ikke skulle være like «vond» som de andre merkene.. men deres tran er jo rett og slett god! Kommer aldri til å bruke annen tran igjen!

– Cecilie Gundersrud

 

«Havfruenes tran har i flere år vært god og helsebringende for liten og stor, gammel og ung i slekta vår. Før jeg smakte denne trana hadde jeg aldri trodd at jeg skulle begynne med – og til og med like tran».

Inger Lise Kastås, Trondheim