Fra fisk til flaske

Kl 04.00 – Ut på Lofothavet.

Kl. 13.00 – Fersk lever kjøres straks til fabrikken.

Kl. 15.00 – Leveren kvalitetsvurderes og håndsorteres av fagfolk.

Kl. 16.00 – Leveren presses, oljen renses, tilsettes naturlige antioksidanter og tappes på tanker – alt under nitrogendekke.

Innen 3 måneder: Oljen sendes til Inderøy, tappes på flasker og distribueres.

Du spiser ”kortreist mat”.

Skreien kommer fra Barentshavet og er høstet i Vesterålen og Lofoten av tradisjonelle norske fiskebåter.
Den blir tatt hånd om i lokale fiskemottak, foredlet til olje i landsdelen, for så å bli fraktet til Inderøy i Nord- Trøndelag, tappet på flasker og distribuert derfra.
Miljømessig har dette store fordeler.
Råvaren kan spores tilbake til fiskebåten.
KVALITETSSIKRING: Sporbarhetsgaranti for råvarene

Analysesertifikat
Godkjenning av Mattilsynet
Råvaren er Koshergodkjent. Produksjon i henhold til HACCP-standard.

Torskeleveroljens kvalitet måles i laboratoriet etter helt klare standarder. I tillegg vurderes den organoleptisk ( m.h.t. syn, lukt og smak), noe som er den sikreste måten for å sjekke kvalitet.

Kaldt vann fra Arktis gir det beste grunnlag for fin Omega-3.

vakkerbildet med lav sol