Preloader image
0%

Havfruenes Marine Collagen

​Havfruenes Marine Collagen er vennlig for kroppen og for miljøet.

Havfruene har utviklet et utsøkt naturprodukt som er kortreist og 100% norsk

 • Fiskeskinn fra Lofottorsk
 • Norsk produsent av collagenpeptidet
 • Norsk leverandør av de naturlige hjelpestoffene
 • Norsk produsent av det ferdige produktet
 • Pakket og distribuert fra Inderøy

Hvordan hjelper collagenet?

Collagen er proteiner som danner kroppens ulike bindevev. Disse finnes i mange former i hud, bein, sener, brusk, blodårevegger, tarmvegger  og tenner. Vi trenger dem for å opprettholde smidighet, spenst, elastisitet og styrke i huden og i alt vev som omslutter indre organer.

Med alderen minskes kroppens evne til å produsere collagenkomponenter. Dette påvirker transporten av viktige næringsstoffer og skjerming av giftige stoffer inn i vevet. Da er Havfruenes Marine Collagen en perfekt måte å hjelpe kroppen på.

 1. Bra for hud:
  Huden reflekterer det livet du har levd og din generelle helsetilstand. 70 – 75% av huden består av collagen, og den gir huden overflate, spenst, elastisitet og form. Etter hvert som en eldes, svekkes hudvevet. Bruk av kosmetikk, kjemikalier, røyking, høgt alkoholforbruk, høyt medisininntak, lite frisk luft og mosjon, soling og stress avspeiler seg i huden. Collagen påvirker huden innenfra og gir naturlig cellefornyelse innenfra. Collagenpeptider består utelukkende av de byggesteiner menneskets skinncollagen er bygd opp av og er derfor i stand til å initiere dannelse av nye hudceller hvis overhuden er skadet. Havfruenes Marine Collagen kan derfor benevnes som ren, økologisk hudterapi.
 2. ​Bra for sunn tarmhelse:
  Collagen styrker tarmveggene og motvirker lekk tarm og hindrer dermed giftstoffer i å trenge ut i blodet, noe som vil bedre alle betennelsessykdommer. God fordøyelse er en forutsetning for et sunt stoffskifte som igjen er essensielt for at kroppen skal kunne dra nytte av næringsstoffene i maten.
 3. Bra for hjerte:
  Collagen kan bidra til å redusere fettet som legger seg rundt åreveggene og rense blodveggene for plakk(Atheosklerose). Nyere undersøkelser viser at massevis av aminosyrene prolin og lysein, fra collagen, danner et upåvirkelig belegg rundt lipoprotein- /plakkpartiklene, og derved renses blodveggene for plakk. Collagen forsterkes av C-vitaminer og er med på gjenoppbygging av blodkarveggen.
 4. Bra for ledd:
  70% av brusken i ledd er collagen. Collagen lindrer leddsmerter spesielt ved bruskskader og slitasjeskader. Det vil styrke eksisterende brusk og kan medvirke til dannelse av nytt bruksvev.For mange med artrosesmerter er collagen mer virkningsfullt enn natriumcondroitinsulfat og glucosaminer.
  Collagen inngår som en del av revmatismebehandling med naturlegemidler, og man unngår derved bivirkningene av ikke-steroide betennelsesdempende medisiner som har bivirkninger for fordøyelsessystemet. Når tarmen ødelegges slik at kroppen ikke tar opp de stoffene som skal til for å fornye og reparere cellene, kan dette bidra til at brusken destrueres enda fortere og dermed til en forverring av betennelsen.
  Et daglig inntak av Havfruenes Tran kombinert med Marint Collagen vil gi en synergieffekt på hud, hår, negler, øyne, tarm, hjerte og ledd.