Preloader image
0%

Betennelsesdempende smoothie med Havfruenes tran

Visste du at enkelte matprodukter kan være betennelsesdempende? Og visste du at disse kan blandes til gode smoothier?

smoothie, dame, hurtigmikser, kjøkken
Ernæringsterapeut Svanhild Snipstad lager ofte smoothier av de råvarene hun til enhver til har i hus. Havfruenes tran kan tilsettes alle oppskrifter.

Svanhild Havfrue er ernæringsterapeut og lager ofte smoothier av gode råvarer. Hun har delt sin betennelsesdempende oppskrift med Havfruene og tillatt oss å kalle den for Havfruenes smoothie.

Har du lyst til å prøve den? Her er oppskriften:

Havfruenes smoothie mot betennelser

Hell alt i en bolle og bruk hurtigmikser eller stavmikser til alt er godt blandet:

3 dl gulrot/grønnsaksjuice
2 – 4 ss sesamfrø
2 – 4 ss linfrø
1 håndfull persille
3 – 5 dadler
1 – 2 goijibær
1 dl brokkoli
2 dl slangeagurk
3 ss Havfruenes tran
1 sitron, pluss litt skall
1 cm ingefær
1 knivsodd nellikspiker

Kvelden før:
Mal sesamfrø og linfrø på kaffekvern og legg i vann. La dette stå i romtemperatur til neste morgen. (Kan så settes i kjøleskap. Holdbar i 3 – 5 dager).
Legg solsikkekjernene i bløt hele.
Legg i bløt tørka bær og frukt i kokende vann og lå stå over natten.